Wij gebruiken cookies op onze website om je gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om jou persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op WVDH Beauty - Uithoorn en andere sites. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons cookie policy.

Reviews

★★★★★

“Erg prettig dat er zo veel extra maatregelen genomen worden ivm het coronavirus. In eerste instantie twijfelde ik om een behandeling te nemen om gevaar met besmetting te voorkomen. Ik durfde het risico aan omdat het echt nodig was om mijn wenkbrauwen bij te werken. Achteraf heb ik me voor niets druk gemaakt. Wendy is een topper en hygiënischer dan dit word het echt niet!!”

Mellissa

★★★★★

“Ik voelde me echt in de watten gelegd. Even een momentje voor mezelf waar aandacht voor was.”

Kay

★★★★★

“Geweldige, vakkundige behandeling”

Mieke

★★★★★

“Top”

debbie

★★★★★

“Wendy is een topper. Is gezellig en professioneel luistert goed naar je wens. Ik ben super blij met mijn wimpers!!!”

Rebecca

★★★★★

“Wendy is heel kundig. Ik was eerst bij haar voor gellak en verwjderen oude gellak. Wendy gaf aan dat het beter was om mijn nagels 2 weken "rust" te geven. Heel eerlijk van haar. Wendy zorgt goed voor haar klanten.”

Mieke

★★★★☆

“Ik ben er voor het eerst bij Wendy geweest. En zij is een hele aardige persoon, klantvriendelijk, flexibel en vakkundig! Haar praktijk is erg gezellig en rustgevend. Ik ben ontzettend blij met haar en dat ik eindelijk een goede beauty salon bij mij in de buurt heb kunnen vinden.”

Ruthmila

★★★★★

“Het was heerlijk!”

Tatjana

★★★★★

“Bedankt Wendy voor de fijne behandeling! Ik had aangegeven het wat spannend te vinden (omdat ik er niet zo van hou als ik m’n ogen niet open mag doen) en daar ging ze heel goed mee om. Ik heb me geen moment onrustig gevoeld. En het resultaat is heel mooi, ik ben er blij mee!”

Annelies

★★★★★

“Wendy is een topper, werkt nauwkeurig en snel”

debbie